Handelsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra KG Import. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og KG Import.

 

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, vil de følge med i leverancen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra KG Imports side, er denne af vejledende art.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i KG Import overgår til køber på leveringstidspunktet.

 

Reklamation

24 måneders reklamationsret (gælder ikke for B2B handel). Køber skal gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved leveringen fra KG Import, senest næste hverdag efter, at køber har modtaget varen. Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter køber har modtaget leverancen. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af den holdbarhedsperiode, KG Import har stillet køber i udsigt.

 

Pris og betaling

Alle priser vist på siden er i DKK og inklusive moms (B2B priser vises uden moms).

Hos KG Import kan du bestille dine varer online og betale via Dankort, eDankort, kreditkort, MobilePay eller bank overførsel.

Beløbet trækkes først fra købers konto, når varen sendes fra KG Import,

 

Levering og transport

Levering af varer fra KG Import anses for sket, når køber har modtaget varen. Alle varer bliver sendt med GLS, UPS eller PostNord.

 

Leveringstid

Leveringstid er i Danmark normalt 1 - 2 dage. Europa 3 - 10 dage, Udenfor Europa 14 - 21 dage.

 

Persondatapolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, Kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Når du handler hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Evt. leveringsadresse, hvis den er en anden end faktureringsadressen
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til det valgte fragtfirma med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KG Import ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Eventuelle kreditkortoplysninger opbevares af Worldline.

 

Dataansvarlige for KG Import ApS er Jan Grøndal.

 

Som registreret hos KG Import ApS har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelse i den forbindelse sendes til: jan@kgi.dk.

 

Annullering

Ordrer kan kun annulleres ved telefonisk kontakt eller via email til salg@kgi.dk. Ved annullering via email, skal annulleringen bekræftes af KG Import ApS, før den er gyldig.

 

Fortrydelsesret

KG Import yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen. Fortryder køber købet, skal KG Import underrettes herom senest 14 dage efter den dag køber modtog varen, og herefter 14 dage til at sende den retur.

 

Varen skal returneres i original uskadt emballage.

Varen pakkes forsvarligt ind og køber skal selv betale returforsendelsen af varen.

 

Køber skal returnere varen i samme stand og mængde som den er modtaget.

En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Ved tilbagelevering af brugte vare, vil der blive foretaget en konkret vurdering af værdiforringelsen, som trækkes fra inden refundering af betalingen. Værdiforringelsen vurderes som den prisreduktion der skal til for at kunne sælge varen til anden side.

 

Køber betaler selv for returforsendelsen.

 

For varer, der specifikt sælges med mere fordelagtige vilkår omkring fortrydelse, gælder de gunstigere vilkår frem for den almindelige fortrydelsesret.

 

 

Forbehold

Visse dele som sælges hos KG Import er kun beregnet til kørsel på lukket bane. Disse dele må ikke benyttes på offentlig vej. Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt udgåede varer.

 

KG Import

Brolæggervej 8

6710 Esbjerg V

Danmark

Telefon: (45) 75 13 33 31